Το εστιατόριο «Πηδάλιο» αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο ξεχωριστούς γαστρονομικούς προορισμούς της Πελοποννήσου
Το εστιατόριο «Πηδάλιο», με την υπογραφή του γαστρονομικού Νικόλαου Κουτσουδάκη, αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο ξεχωριστούς γαστρονομικούς προορισμούς της Πελοποννήσου και σημείο αναφοράς για το Ναύπλιο.
Με τη φιλοσοφία που συνδυάζει την παράδοση, τη βιωσιμότητα και τη σύγχρονη δημιουργικότητα, το Πηδάλιο επαναπροσδιορίζει την έννοια της ελληνικής κουζίνας.
Η λειτουργία του εστιατορίου εδράζεται στις αρχές του farm to table, της βιώσιμης διαχείρισης και του zero waste, προβάλλοντας τη στενή σχέση ανάμεσα στη γη, το παράγωγο και τον δημιουργό.
Ο καταξιωμένος σεφ Ν. Κουτσουδάκης συνεργάζεται με τοπικούς προμηθευτές και μικρούς παραγωγούς της Πελοποννήσου, δίνοντας προτεραιότητα σε αυθεντικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και προωθώντας μια ηθική, περιβαλλοντικά υπεύθυνη γαστρονομία.
Ο παγκόσμιος οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® (GTBB) – ο οποίος κατέχει επίσημο σήμα πιστοποίησης από το κράτος – προέβη, μετά από αξιολόγηση (assessment) που αφορά την πλήρωση πολύ συγκεκριμένων και αυστηρών κριτηρίων, στην πιστοποίηση του εστιατορίου «Πηδάλιο» στο Ναύπλιο με τον ιδιαίτερο τίτλο Ambassador of Greek Cuisine® 2026 – Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας®.
Σύμφωνα με αυτήν την πιστοποίηση, το εστιατόριο «Πηδάλιο» μπορεί να παρέχει πιστοποιητικά παρακολούθησης προγραμμάτων cooking training – short courses experience.
Το πρόγραμμα επιβράβευσης με επίσημο πιστοποιητικό προς το πελατειακό κοινό, το οποίο ισχύει αποκλειστικά για τις ημέρες γευσιγνωσίας, αποτελεί ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό Customer Loyalty Program Reward, συνδέοντας τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία με την αφοσίωση και την εκτίμηση του κοινού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.estiatoria.gr/pidalio-nikos-koutsoudakis/

Related Posts
Reviewed by eventsargolidas
on
November 13, 2025
Rating: 5


No comments:
Post a Comment